Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Imi place mult acest fel de peste, mic si gustos.
Se taie capul pestisorilor si se despica putin burta, cat sa iasa aproape nimic..:)) Pe punga nu scria ca trebuie "decapitati" dar am si eu pretentiile mele..:))
Astfel aranjati, se condimenteaza apoi se dau prin faina de malai. Se prajesc in baie de ulei. Se servesc asa fierbinti cu mujdei deasupra, simpli, sau langa o portie de cartofi pai (tot cu mujdei..:))
Sa nu stati cu frica de oase, pt ca ele sunt atat de fragile incat la prajit dispar!..:))
1
Apropo, am uitat sa scriu. Eu i-am tinut vreo 15 minute in lapte inainte de a-i condimenta si praji.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult